Ik ben Edith, 31 jaar, gelukkig getrouwd en mama van twee heerlijke meisjes. Met een diploma van Modevormgeving en van Digital Design op zak werk ik als webdesigner en geef ik les bij de Howest opleiding Devine in Kortrijk. Naast mijn hoofdberoep ben ik aan de slag als freelance fotograaf.

Met een grote passie voor alles wat mooi is, fotografeer ik graag jouw gezin, vrienden, kinderen, ... Samen kiezen we voor een omgeving waarin we alles kunnen proberen. Denk maar aan een plek die voor jullie kostbaar is, een hobby die jullie delen, een herinnering die jullie koesteren.
Mijn stijl kan ik omschrijven als ongedwongen, persoonlijk, warm, zacht en met aandacht voor details. Ik hou van spontaniteit en dat zie je ook terug in mijn foto’s.
Lieve woorden van enkele klanten
Topfoto’s! Zelfs prachtige foto’s van onze overbeweeglijke peuter 🤭. De shoot verliep vlot en al heel snel kregen we ook het resultaat te zien. Merci, Edith!

Jeroen & Tine - Newborn shoot
Edith!! Dat belooft héél veel. Prachtig! Zal zo blij zijn dat jij onze zegeningen vast gelegd hebt. Zullen we lang koesteren. Super benieuwd naar de rest. Liefs x

Tim & Charlotte - Family shoot
't zijn supermooie foto's Edith. Ik ben van enkele foto's serieus onder de indruk!

Alles zit goed bij jou: ongedwongen sfeer, je houdt het allemaal lekker losjes, dat de kinderen niet helemaal op en top into de shoot zijn, is geen probleem voor jou. En dan krijg je ontspannen ouders en zorgen dat ouders ontspannen: dat is een talentje!

Je weet op de juiste momenten in te zoomen en wanneer het een beetje compositie nodig heeft. Super! Ik ben snel niet content over foto's waar ik op sta (welke vrouw niet?), Maar hier valt t supergoed mee! Wij zijn heel blij met t resultaat!!! Onze gangmuur kan volhangen met foto's nu!! Dit is wel echt je ding 🤗

Jona & Nathalie - Family shoot

Edith, de foto’s zijn prachtig! Echt waar. Arne vindt ze ook zeer mooi! Je hebt echt paar goeie momenten vast gelegd!

Arne & Thuy - Family shoot

Ik wilde je nog zeggen dat ik de foto's echt heel mooi vind! Zoals deze, echt knappe foto's die veel uitstralen :) zeker van de cake smash was ik aangenaam verrast! Knap dat je er zo een mooie beelden uit hebt gekregen! :)
Ik Laat ze vol trots aan iedereen zien!

Stefan & Maaike - Baby bath & Cake smash

Wow we hebben ze juist bekeken. Er zitten echt pareltjes bij. Bedankt!!! Wat heb je een talent!!!

Tis echt prachtig!!!

Brigitte & Dempsey - Family shoot

Hoi Edith,

Sarai en ik hebben gisteren samen de foto's bekeken. Ik moet eerlijk zijn dat ik echt positief verrast ben! Wat een mooie foto's!
Vanuit de grond van mijn hart: bedankt!
Aaron & Sarai - Family shootAmai Edith, dat heb je super gedaan!!
Zitten echt pareltjes tussen! Hele dikke merci!
Pieter & Yanah - Newborn shootDag Edith!

Super bedankt voor de foto's! We zijn er alle twee heel blij mee. Het was aangenaam met jou en er is een zeer mooi eindresultaat.
Lukas & Julie - Couple shoot


Mijn enige feedback is dat ik het mooi vind! Er zitten echt sterke tussen. En het maakte Hanne heel gelukkig.

Dank je,
Mich

Michael & Hanne - Family shoot
Back to Top